De Flessenberghoeve dateert van 1862. Zoals gebruikelijk stond er naast de boerderij een bakhuis, waar gekookt werd. Het bakhuis staat er niet meer. Het is vervangen door ’t Wapenhuys. De hoeve ligt op een hele oude zandrug, waar oorspronkelijk een waterpoel was “de fles”.

’t Wapenhuys bevindt zich tussen de rivier de IJssel en de bossen en heidevelden van de Veluwe. Op steenworp afstand van het dorp Wapenveld. In het oosten zijn uitgestrekte weilanden en akkers die tot aan de rivier de IJssel doorlopen. Aan de westzijde van het dorp zijn uitgestrekte bossen die uitnodigen tot wandelen en fietsen.
Je bent van harte welkom in dit bijzondere gastenverblijf. Een unieke plek om te ontwapenen. Je even te ontdoen van al je dagelijkse beslommeringen en gewoon even lekker niets te hoeven doen. Te ontspannen in een prachtige omgeving.

De B&B is van alle gemakken voorzien. Een ruime entree en slaapkamer (met twee comfortabele Hästens bedden). Een zithoek om lekker een boek te kunnen lezen of nog even tv te kunnen kijken met een glaasje wijn.
De keuken is gezellig ingericht, met een koelkast, een Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, en een driepits-gasstel. Vanuit de eethoek heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Een goed begin van de dag.